Saturday, 15 February 2014

Neschoc yummyliciousss..

Assalamualaikum bloggers..lama rasanya x update blog ni..dah penuh ngan sesawang kot hehe..btw saya agak bz lately dengan biz online dan status fulltime housewife..anak sorang je pun tapi letihnyer mak oiii kalahkan 10 org anak kecik haha.. ok lets talk about neschoc ni..

Pernah dengar ke pasal neschoc?? mesti u ollss ingat neschoc ni nescafe+chocolate kan...NO NO NO NO..NESCHOC adalah nestum+chocolate.. x pernah jumpa kat mana2 lagi kan?? kan?? hehe kalu ada pun agak lah rare.. so saya start jual kat fb neschoc ni since last year.. sambutan alhamdulilah memang x disangka2 rezeki ALLAH bagi.


haaaaaaaa ni la dia neschoc tu..nampak mcm sedap x?? nampak mcm lazat x?? hehe.. frankly speaking kalu tengok je mungkin x berapa nak excited tuk cuba kannn? tapi once u ollss order 80% potentials nak jadi repeat customer tu tersgt lah ada hehe..

mesti uolss nak tau harga berapa kan?? x mahal pun..harga jual rm20 je pos sebalang dlm rm7. satu balang ada dlm 50biji. makan memang x puas la.. hehe coz rasa dia yg rangup dan x manis sgt just nice..tu yg layan tau..


ni pulak testimoni dari customer i.. memang repeat orderlah skrg ni siap tlg promote kat office lagi tau..heheh..

kalu nak cari side income di tahun 2014 yg serba mahal ni maiii laahh..agen2 i mostly buat duit paling skit pun seminggu rm50 masuk poket..hehe..kena rajin lah ye promote kat officemate, kat sedara mara, kengkawan dan jiran tetangga..

oklah x mo cite panjang lagi..nanti i sambung lagi ngan entry lain na.. ok sebelum nak signing out nak share gambar neschoc dijadikan sebagai bekas hantaran bertunang.. ni pun hasil artwork x seberapa dari tangan i heheh..simple je kan.. oklah tuk bertunang katanya..


Ok thats all for now.. kalu berminat nak order roger2 lah ye 0184011556(aida)

harga: rm20 (pos 1 blg rm7)
                   (pos 2 blg rm9)


         kuantiti: 50 biji            


ASSALAMUALAIKUM....                   





No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum bloggers.. sudi2 lah komen disini ya.. ;-)